Menu
  • slide 14
  • slide10
  • slide11
  • slide12
  • slide13
  • slide2
  • slide3
  • slide4
  • slide5
  • slide6

FB-letterlogo-gr

NIEUWSBRIEF

PRODUCTEN

Met een glasatelier in huis beschikt het GlazenHuis over de luxe om zelf geblazen of gegoten glasobjecten te creëren. Als kunstliefhebber of ontwerper verwezenlijken wij jou ideeën op maat. Ook originele trofeeën en relatiegeschenken voor een bedrijf of sportclub worden in kleine of grote oplage ter plaatse gemaakt. Een leuk souvenir, een origineel cadeau of een uniek kunstwerk van nationale of internationale kunstenaars vind je in de Glasshop.

OPEN:
Gewijzigde openingsuren Glasshop vanaf 01/07/2016:
dinsdag t.e.m. zondag
10u tot 13u / 13u30 tot 17u

 GLASSHOP01-thumb

AANBOD

De aankoop van een glasobject moet niet noodzakelijk duur zijn. Er zijn werken verkrijgbaar in alle prijscategorieën. Geregeld vinden er koopjes plaats. Unieke tryouts, 2de keus producten en einde reeksen zijn dan voor een prikje te koop. Ook trofeeën en relatiegeschenken voor een bedrijf of sportclub kunnen in kleine of grote oplage in het glasatelier gemaakt worden.
Ben je op zoek naar een uniek cadeau en kan je echt niet kiezen uit het ruime aanbod glaskunstwerken? Dan is een cadeaubon de ideale oplossing. Je bepaalt zelf het bedrag en de gelukkige kan naar eigen smaak een keuze maken in de Glasshop.

HISTORIEK PAND

De Glasshop is ondergebracht is in het geklasseerde Huis Aerts, een stukje erfgoed uit Lommel. Het werd in 1805 opgericht door de eerste Lommelse burgemeester Jan Jacob Aerts. Tot het begin van de 20ste eeuw deed het dienst als afspanning, logementhuis en herberg. Sinds 2007 maakt het onderdeel uit van het GlazenHuis. In 2012 was het het decor voor de VTM serie 'Crème de la crème'. In de glasshop vind je nog enkele authentieke elementen van het Huis Aerts terug. Deze authentieke elementen worden gecombineerd met originele expositiewanden en moderne vitrinekasten.

GLASSHOP02-thumb      GLASSHOP03-thumb

shop4-thumb   shop-1-thumb
   
cupbelgium-thumb

shop-3-thumb

shop-2-thumb shop-5-thumb
shop-6-thumb shop-7-thumb
shop-9-thumb shop-10-thumb

BIBLIOTHEEK

In de shop bevindt zich ook een gespecialiseerde bibliotheek. De boeken en catalogen, die in samenwerking met Bibliotheek Lommel worden aangeboden, kunnen ter plaatste geraadpleegd worden.Via de online catalogus van de Bib van Lommel kan je raadplegen welke boeken er in onze bibliotheek aanwezig zijn: http://lommel.bibliotheek.be/

Dorp 14b - 3920 Lommel - België
T +32(0)11/54.13.35 - F +32(0)11/55.22.66
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
adrespijl

 logo-lommel

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stemt u in met het gebruik ervan. Meer informatie, klik hier.